RSS Feed

Do i look like i’m PREGNANT!!!!!

Hari ini udah more than 10 person said like this “Dor, lo hamil lagi yah??” dengan muka SUNGGUH-SUNGGUH!!! do i look like i’m pregnant wearing this dress??? and everytime they asked me that question i was answered like this ” what!! r u crazy off course i’m not!!” (tp dalam hati ragu2 juga ngomong begitu secara bentar lagi gw bakal tahu bulan ini gw datang bulang ato engga!! tp mudah2an ga hamil yah) urrrghh this kinda situation makes me stressss!!

bukan gw ga senang yah punya anak..(catet nih) tp i’ve 3 child already and i had a problem looking for a person who wants to take care of them!! since everytime i had new maid it’s only for 3 days after that they quit!! krn ga sabar menghadapi kelakuan anak laki2 gw yg super duper HEBOH itu (heboh ini dalam artian benar2 heboh ya!!) gw sangat mengerti banget kenapa mereka ga tahan secara gw aja ibunya kadang ga sanggup krn benar2 aktif sekali anak laki2 gw itu (kelebihan vitamin kali waktu hamilnya ya ;p)

ps : ga mau dech gw pake baju ini lagi!!!!!

About Dora Marisca

Independent - Stubborn - Caring - Cheerfull :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: