RSS Feed

The 1st Time :(

ย 

Gw dicomplain masalah kerjaan sama Babe๐Ÿ˜ฆsumpah deh, baru kali ini dia kaya marah besar gitu๐Ÿ˜ฆ yah meski cuma lewat email tp tetap aja bikin gw deg-deg an..dan yg paling bikin BT ini bukan kesalahan gw!!๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฆ

Gw yg bertanggung jawab untuk update data-data anak temp di HR online.. bukan gw sih yg update tp supervisornya..gw cuma bertanggung jawab memastikan bahwa mereka udah update data anak buah mereka yg temp ke HR online itu…

I did my Job well..I ALWAYS remind them untuk update data anak-anak temp itu.. tapiiiiii kalo mereka melakukan kesalahan dalam pengisisan gw juga ga tau..karna gw ga bisa akses ke system untuk ngecek..

dan lagi gw ini juga anak Temp.. helllooooooo

sumpah deh rasanya gw mau bales gini di email

“helloooo sir, i’m a temp staff remember..i can’t akses the system to check it”

emailnya dia ini gini isinya :

ย 

Hi Dora

The HR online has to done before the staff commence.

Pls do not renew / hire any temp unless the HR online entries are done. Staff has to show you a copy of the HR online data.

I do not want emails from regional nor wants to reconcile evey 15 days.

To all Dept heads

All replacement / renewals of temp staff is freezed unless you show the HR online entries to Dora.

Dora,

You are responsible to monitor this. No staff is allowed to join unless HR online entries are done.

Any exception has to be approved by me.

“I think I made it very clear earlier also, but again let me tell you that you are responsible to monitor the same”

pengen banget gw bales gini juga abis baca email yg gw tanda-tandain merah itu

” Sir, I ALWAYS REMEMBER with my tasks and my RESPONSIBILITIES!! FYI I’ve also remind them to do the SAME!! but sometimes they were such an moran “

๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

apa jadinyaย  yah kalo gw bales begitu hahahahahaha๐Ÿ˜€

gw cuma bales bilang kalo gw udah mengingatkan mereka, dan ada beberapa yg udah melakukan, dan gw akan lebih memperhatikan ini secara khusus untuk kedepannya..

Again.. I’ve to admitt someone else mistakes.. Hate it when i have to do that!!

ย ย 

ย 

About Dora Marisca

Independent - Stubborn - Caring - Cheerfull :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: