RSS Feed

Blogwalking ..

lanjutan post gw dibawah ini .. krn mati gaya – ga ada kerjaan, ya udah gw browsing – blogwalking – facebooking sampe mati gaya juga HAHAHAHAHA

pas lagi mampir di blognya Wortje yang lagi berbahagia karena berbadan dua (akhirnya ya wor ur dream comes true🙂 )  gw nge-klik blog link dia yang judulnya sea of shoes.. secara sini lagi banci sepatu😀 .. langsung aja antusias buat buka (krn gw pikir ini online shoes shopping gitu, ya emg sih dia ini tnyata desain sepatu yg KEREN ABIEZZZ tp di USA😀 )

Dan gw suka banget baca blog dia.. mungkin dianarikasari versi USA hahahahha .. She’s 17 years old and so so so talented – stylish – pretty .. DO CHECK HER BLOG .. if you have nothing to do as I AM😀 here’s the link seaofshoes.com btw her mom also have a blog.. love to read her mom’s blog too.. forgot the link but u can find the link at her blog  :)) .. this mother and daughter couple is so ROCK!!

 

About Dora Marisca

Independent - Stubborn - Caring - Cheerfull :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: